GROWING HOMES

De Meubelbeurs Brussel staat als een huis.

Nu kunnen we verder bouwen aan een florissante toekomst. Het ultieme doel is: groei – voor alle betrokken partijen in de branche. Stilstand is achteruitgang. Groei is een natuurlijk proces. De Meubelbeurs Brussel evolueert in de goede richting. Het aantal exposanten is weer toegenomen. De basis wordt breder, het fundament is steviger verankerd, het aanbod is meer rijkgevarieerd.

Dat is een teken aan de wand! In onze branche en op de beurs draait het om één ding: hoe maak je van een huis een thuis? In onzekere tijden is er des te meer behoefte aan een veilige, warme thuisbasis. ‘There is no place like home.’ Dat huiselijke gevoel, die intieme sfeer worden doorgetrokken van de residentiële naar de hospitality- en projectmarkt op de beurs. Wij als organisatie schetsten het kader, de exposanten zorgen voor de invulling van het ‘huis’─ in de privé en business context.

Een ‘huis’ leeft met zijn bewoners/gebruikers mee. Een interieur groeit. De inrichting is een dynamisch proces. Wensen en smaken veranderen met de tijd. Dat maakt het aanbod op een beurs keer op keer interessant. Dat wil je toch niet missen?

Het beeld van het ‘huis’ tekent de Meubelbeurs Brussel 2024. We willen de warmte van een thuis, dat gevoel van gezelligheid en intimiteit overbrengen. Als bezoeker zul je gastvrij ontvangen worden. We willen je inspireren, verrassen en entertainen. Hoe? Nou vooruit, dan lichten we hier een tipje van de sluier op: het Belgian Design Island… Over twee weken vertellen we je meer: in de derde aflevering van de BLOG-feuilleton.