Gletsjers

Helderblauwe luchten, grijze rotsen en glinsterende witte gletsjers – de magische bergwereld van de Alpen fascineert en inspireert.

Voglauer brengt met haar krachtige meubelen een stukje van die ongerepte natuur in huis. Dit jaar zorgen o.a. gletsjers voor het decoratieve designaccent. Vtektura is puur genieten met alle zintuigen.

Het nieuwe programma Vtektura is een veelzijdige collectie voor de eet- en woonkamer. Het rustieke eiken wordt gecombineerd met tactiele materialen zoals de stoffen Select en leer. Wat Vtektura zo bijzonder maakt? De originele mix met gepigmenteerd glas. Het grafische beeld doet denken aan de structuur van gletsjers. Het is een intrigerend mysterieus beeld. Het ‘Firnglas’ siert de fronten van de dressoirs en lowboards. In de vitrinekasten verschijnt het als achterwand – met sfeervolle achtergrondverlichting. Het glas bestaat in een lichte (Firneis white) en donkere (Firneis black) uitvoering.

Naast het glas, wordt Vtektura gekarakteriseerd door aparte designdetails. De kasten staan op vooruitstekende massief houten poten. De salontafel werkt met praktische niveauverschillen: onder het tafelblad zit een plateau voor plateaus (dienbladen) en andere spullen.

Vtektura staat voor modern purisme, gebaseerd op het legendarische vakmanschap van Voglauer en de liefde voor de Alpen.

voglauer.com