(Na)genieten

Lampen met een bijzondere, associatieve meerwaarde. Sompex maakt licht van je geluksmomenten.

Laat je onder het licht van de lampen, (na)genieten van dat glaasje wijn of bubbels, of andere mooie momenten.

Drankje op, fles leeg, Top erop: een gesloten lampenkap met geïntegreerde LED-verlichting. De kap is van kunststof, de kurk is gemaakt van voedselveilig silicone. Daardoor kan hij ook op een volle fles staan. Vergeet de glascontainer, met de Top upcycle je je lege fles tot emotioneel geladen lichtobject.

In dezelfde trant is de parasol-vormige Ombrellini een blijvende herinnering aan een zonnig terras of zomers strand. De nieuwe lamp MY materialiseert een paddenstoel: de voet is van mat glas, de hoed van aluminium in diverse kleuren. De oplaadbare accu garandeert tot wel 78 uur licht.

Een tweede noviteit is Garcon, een staande lamp met een geïntegreerd tafeltje. Dat is trapsgewijs verstelbaar op 77, 113 en 150 cm hoog. Het tafeltje heeft een diameter van 35 cm en kan 2,5 kilo gewicht dragen. Garcon is volledig in aluminium uitgevoerd. De sfeer regel je met drie lichttemperaturen en zeven RGB-kleuren.
 
Alle (tafel)lampen zijn outdoor-proof, oplaadbaar via een laadstation en traploos dimbaar.

http://www.sompex.de