Licht op licht

Magnifieke effectkleuren die door échte galvanische processen zijn ontstaan. Metaal dat met puur bladgoud bedekt is.

Een ringvormige armatuur met een diameter van 7,19 meter. Kussens die matchen met de stof van lampenkappen. Compacte en mega lichtinstallaties. Armaturen die je desgewenst per component modulair kunt configureren. Deze achtergrondinformatie werpt een ander licht op de Masterlight collecties. Standaard is uit, uniciteit is in.

De Esmée serie is een schitterend voorbeeld. De populaire ringvorm is door de authentieke afwerkingen getransformeerd tot een exclusieve lamp. Kleuren als ‘rust’, ‘dappled oil’ en ‘gun metal’ zijn puur door galvanisatieprocessen tot stand gekomen. Roest betekent dus écht geoxideerd. Dit is niet te vergelijken met gecoate of gesponste lookalikes. Bij Esmée Goldleaf zijn de velletjes bladgoud één voor één met de hand aangebracht en vervolgens met een transpartante finish beschermd.

Een ander voorbeeld is de Lava-collectie: ieder glas is een staaltje van traditioneel vakmanschap, want wordt nog met de mond geblazen door geroutineerde glasmeesters. Zij weten de meest fantastische, grillige vormen te creëren, stuk voor stuk unica.

Het standaard assortiment verlichtingsarmaturen is zeer breed. Wil je toch iets anders, dan kun je voor maatwerk opteren. Je kiest zelf de afmetingen en de kleuren van de ophangbalken, de pendels en de kabels. Voor projecten is maatwerk de standaard. Masterlight heeft prestigieuze referenties op zijn naam staan. Een van de hoogtepunten is de Raadzaal van het Gemeentehuis Peel en Maas (NL): daar schittert die grandioze Esmée met zijn 7,19 meter doorsnee.

Wat de kussens en tafeltjes bij de lampen doen? Zij sluiten aan bij de algemene interieurtrends: het matchen en customizen van lampen, decoratie en dit geval, kleinmeubelen tot een harmonieus geheel.

https://masterlight.com