Modulair comfort

De slaapkamer is privédomein.

Hier kom je tot rust. Comfort is een gevoel, een zintuigelijke en fysieke ervaring. Hukla brengt ergonomie en esthetiek samen in een modulair totaalconcept. Slaapcomfort is één, maar de styling telt ook mee. De functie van de slaapkamer is uitgebreid naar relaxruimte. Bedtijd en slaaptijd zijn achterhaalde synoniemen. Let’s mix & match.

Hukla presenteert in Brussel zijn modulair concept voor comfortbedden. Je kunt de look & feel van de bedden inclusief de matrassen individueel configureren. Ergonomisch comfort en een esthetische styling vormen een harmonieuze entiteit: een ultiem gevoel van well-being. Wordt het een boxspring of een gestoffeerd lattenbodembed? Wel of niet verstelbaar? Met extra bergruimte?

Het bed is sfeerbepalend voor de slaapkamer, met het hoofdbord in de hoofdrol. Een retro-model à la oorfauteuil geeft een intieme indruk. Een soft-kubist met vierkante capitonnage komt overeen met minimal design. De variant met twee volumineuze kussenhelften ─ in hoogte verstelbaar ─ nodigt uit om in te duiken. Voor de styling van het bed, heb je de keuze uit tien hoofdborden, zes metaalpoten (twee hoogtes) en een zwarte plint — plus een enorme collectie stof en leer.

Het slaapcomfort is het product van de bedbodem en matras. Het concept begint met de keuze tussen een lattenbodem in een gestoffeerd bed of een boxspring-bed. De lattenbodem biedt een vlakke en vijf verstelbare uitvoeringen (waarvan twee elektrisch). De boxspring is standaard uitgerust met de Clima-box en bestaat in twee hoogtes. Verder telt het concept zes matrassen plus drie schuimkwaliteiten voor de afdeklaag, zelfs vier voor de topper.

Alle opties opsommen gaat hier te ver. Daarvoor is Brussels by Night het juiste adres.

hukla-comfortbetten.de