Van box naar bodem

Boxsprings waren de kern van de zaak. ‘Waren’ want nu zijn er bodems ontwikkeld.

Niet zomaar een bodem, maar een cosy & compact customizing concept. De bodem heeft de allure van een stijlvol bed: modulair te configureren met stoffen, hoofdbord, poten, accessoires. Het ergonomische slaapcomfort is en blijft van primair belang. De look en feel zorgen voor het gevoelsmatige comfort. In het b2b-traject speelt ook de logistieke winst mee.

M line heeft naam gemaakt met zijn boxspring-collectie. Met een innovatieve spirit is nu de M line Element ontwikkeld. De basis bestaat uit een metalen draadraster bodem met twee comfortlagen er bovenop. De bodem is zowel in een vlakke als een elektrisch verstelbare variant beschikbaar. Deze elektrische uitvoering is standaard voorzien van USB/USC poorten en vloerverlichting met bewegingssensor.

Na de basis kan het modelleren en stylen beginnen. Je hebt de keuze uit 4 hoofdborden: ieder model spreekt een andere stijl aan. Bijvoorbeeld minimalistisch of retro? De poten sluiten zich daarbij aan, leggen soms de link naar het hoofdbord. Daar vormen zij een markant detail zoals bij de Spirit setting.

De clou van het concept is de bekleding van de basis en het hoofdbord. M line Element biedt een rijk assortiment stoffen aan. Op termijn is de stoffering te verwisselen – weliswaar als extra service. Het basisframe is naar eigen zeggen, onverslijtbaar. Elementen die aan slijtage onderhevig zijn, zijn gemakkelijk te vervangen. Wat dat betreft voldoet het concept aan ‘the right to repair’.

Het logistieke voordeel berust op de flat-packed levering. Alle modulaire onderdelen zijn separaat verpakt, in een doos of opgerold (de comfortlagen). Dat scheelt kostbare ruimte bij het transport! Dus kostbare kilometers bij het vervoer. Dat mag je tot de categorie ‘verduurzamen’ rekenen.

Tot slot is M line Element snel en gemakkelijk leverbaar.

mline.nl