Aankleden – Omkleden

EgoItaliano verrast met een bijzonder decoratief en interactief concept. Je gaat aan de slag met diverse accessoires om je bank of fauteuil met laagjes aan te kleden. Nu zus, straks zo. Omkleden hoort er natuurlijk ook bij.

Het concept draait om expressieve kleuren, laagjes en riemen als de nieuwste trend. Met de accessoires kun je je creatief uitleven, je bank en dus je interieur levendiger en dynamischer maken.

Wat je je bij die accessoires moet voorstellen?

Neopreen kleedjes van 5 mm dik die je over de rug- en armleuning kunt leggen (of als placemat gebruiken.) De ‘kantwerk’-randen herinneren aan de nostalgische zitkamer: de spierwitte haakwerkjes over de dames- en herenfauteuils.
Dik gewatteerde quilts om over de sofa te leggen en/of lekker onder weg te kruipen. Aan de ene kant glanzend oranje nylon, aan de andere kant mat groen. Zijden sjaals die je over de bank drapeert. En om alles goed bij elkaar te houden, eigenlijk vast te snoeren: snelbinders, een knipoog naar het ouderwetse bagagerek op het dak van de auto. Je huisdier wordt niet vergeten: een lichtjes gewatteerde denim mat (met afneembare hoes) beschermt je bank en ligt heerlijk voor je dier. Overigens, je kunt de mat oprollen, met banden vastgespen en zo over je schouder meenemen, naar buiten.

Alle accessoires zijn stuk voor stuk kleurrijk en multifunctioneel. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met Zerolab, een consultancy studio gespecialiseerd in tassen en modeaccessoires. De dessins zijn ontworpen door Isabella Disanto.

https://www.egoitaliano.com/en/