Wooden roots

Castle Line grijpt terug naar de origine van het bedrijf. De nieuwe collecties zijn meer gebaseerd op 100% massief hout.

Die visie komt het beste tot uiting in de tafel Tosca: een massief blad én massieve poten (ook al zijn ze zwart). Uit de keuze voor natuurlijk hout, volgt vanzelf de natuurlijke vormgeving van het blad. Ook de bijpassende stoel Chaplin voldoet aan de organische belijning. Kijk eens hoe sierlijk de rug en arm in elkaar overvloeien.

Het massieve ideaal komt verder tevoorschijn in de Diva-kast: de deur- en ladefronten zijn 100% eiken, het korpus is gefineerd. Het model biedt een alternatief voor de klassieke vitrinekast en/of het traditionele buffet. De asymmetrische vlakverdeling met open vakken, ‘ellenlange’ lades en het hoge frame biedt een speels en luchtig beeld. Dat staat stukken beter in het huidige interieur.

https://www.castle-line.be/