BRUSSELS FURNITURE afFAIR

“De Meubelbeurs Brussel presenteert NIEUWS: de BRUSSELS FURNITURE afFAIR blog.”

Zoals de naam al doet vermoeden brengen we fabrikanten, bezoekers en andere stakeholders op de hoogte van wat er speelt in de meubelsector. We zetten de exposant regelmatig in de picture en verruimen onze blik ook naar andere actoren uit de sector.

Zo wil de Meubelbeurs Brussel op lange termijn een sterk platform bieden aan iedere meubelprofessional en zal het verder garant staan voor zekerheid, efficiëntie en beleving.

De Meubelbeurs Brussel houdt ook vast aan zijn vertrouwde datum begin November. We zijn overtuigd dat deze continuïteit een must is voor onze exposanten die hun deelname ongehinderd willen voorbereiden en onze bezoekers die willen weten waar, wanneer en met wie ze in contact kunnen treden.

Met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, een duidelijk gesegmenteerd aanbod en een organisatie die gericht is op het faciliteren van een beursdeelname en/of -bezoek, willen we de actoren uit de meubelsector samenbrengen in een aangename omgeving waar wat te beleven valt.

Kom dus naar Brussel en presenteer jouw business, treed in dialoog en laat jouw zakelijke relaties verder groeien.

De Meubelbeurs Brussel is er voor elke prof die de meubelbranche een warm hart toedraagt.  Aarzel dus niet om ook met ons in contact te treden voor het uitwisselen van ideeën en informatie!