Internationaler

De Meubelbeurs Brussel staat bekend om zijn gastvrijheid.

Waar word je als bezoeker en exposant zo onthaald en met égards behandeld? Brussel is ook een behapbare beurs. Niet te groot om te bezoeken, niet te duur om te exposeren. Brussel is bovendien een commercieel reële beurs. Die reputatie werpt inter-Europees zijn vruchten af.

Het aanbod is internationaler dan ooit. De beurs telt nu al 130 buitenlandse exposanten ten opzichte van 103 in 2021. Dat is een stijging van ruim 25%! Wat daarbij opvalt is de herkomst van de exposanten. De nieuwkomers komen uit Oostenrijk, Bosnië & Herzegovina, Bulgarije, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en Groot-Brittannië. Daarmee is het internationale aanbod nog representatiever voor Europa.

Ook het bezoek belooft internationaler te worden. De beurs nodigt een breder vakpubliek, uit meerdere landen uit. Dit jaar start de promotiecampagne in de Scandinavische landen, als aanvulling op de bekende acties in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. De ervaring leert dat die strategie werkt.

Exposanten en bezoekers zijn unaniem: in Brussel is het prettig zakendoen. Laten we daarop klinken!