Soft en pastel

Met de nieuwste modellen legt Confortluxe de lat iets hoger.

Plug vormt een sterk verticaal beeld dankzij de combinatie van de open base en de gelaagde opbouw. Het pocketvereninterieur betekent comfort en is esthetisch beter verantwoord, want voorkomt plooivorming.

De hoge rugleuningen kun je al zittend, manueel verstellen. Idem dito voor de armleuningen. Dat maakt dit model ideaal om te zitten, relaxen en even lekker languit te liggen. Het lounge-element is breed genoeg voor twee (of meer).

De kleur ‘Blush’ past helemaal in de trend van de soft-pastels; het velours lift mee op de populariteit van de zachte stoffen. Dit is slechts één van de 90 mogelijkheden. Wat dat betreft heeft Confortluxe voor ieder wat wils qua bekleding, modellering en meer.

Zo is Conca de tegenpool van Plug. Dit model in ‘silver’ vormt juist een vrij horizontaal beeld dankzij de relatief lage ruggen.

https://www.confortluxe.com/nl/