Koel hoofd

Een gezonde nachtrust is te danken aan een mix van factoren, waaronder het hoofdkussen. Krijgt dat de aandacht die het verdient?

In elk geval staat bij Mahoton het CoCo Cooling gezondheidskussen in de spotlights. De meerwaarde van dit nieuwe product is hoofdzakelijk te danken aan de nieuwste generatie Outlast® 3D.

Dit materiaal is samengesteld uit twee lagen microcapsules, gescheiden door een 3-D gestructureerd weefsel. Deze luchtige vulling versterkt de thermische werking van Outlast®. Overtollig transpiratievocht verdampt extra snel en de microcapsules blijven permanent actief. Dat betekent een verbetering van de thermisch-regulerende kwaliteiten: schommelingen in lichaamstemperatuur en transpiratievocht worden afgevlakt tot een constant peil. De hoes van het CoCo Cooling kussen is van Outlast® 3-D gemaakt. Je lichaam blijft de hele nacht op een constante temperatuur. In feite functioneert je hoofd als een thermostaat voor je hele lichaam. Een koel hoofd, een koel gevoel over je hele lichaam…

De kern van het kussen bestaat uit 100% natuurrubber (vandaar ‘CoCo’). Zoals bekend, garandeert dat een ergonomisch ondersteuning met een minimum aan drukpunten. Spieren kunnen zich maximaal ontspannen; zenuwbanen raken niet bekneld dus kunnen optimaal functioneren. Het CoCo Cooling gezondheidskussen is leverbaar in verschillende hoogtes en hardheden.

https://www.mahoton.nl