Binnen bereik

Al die hipsters en andere urban people, of ze nu jong of wat ouder zijn, in of buiten de stad wonen, ze hebben één ding gemeen.

Ze ondervinden dat de woonruimte en -budgetten beperkt(er) zijn. Daar zitten ze dan met hun designsmaak. Deze doelgroep stelt &dez voor de uitdaging: waar ligt het kritieke punt tussen design, comfort en prijs? Wat dat betreft is de nieuwe collectie alweer beter uitgebalanceerd.

De relaxfauteuil Ponti met voetenbank is een betaalbaar designmodel. De Gio BIG bank lijkt zo uit de trendsetters-wereld te komen. De softe contouren en de bouclé-stof zijn helemaal hot. De slaapbank Miralie heeft zijn mechaniek goed weggestopt. Overdag staat er een ‘gewone’ zitbank. Het bed Moon krijgt door de gestoffeerde omranding de allure van een boxspring.

Voor al die studio’s, lofts en andere open woonruimtes, kunnen de (slaap)banken, (relax)fauteuils en het bed in één kleurstelling gestoffeerd worden. Dat is een optie, geen must. Wat wel onomstotelijk vaststaat? Dat de design-look nu voor meer mensen binnen hun bereik ligt.

https://andez.be