Outdoor? Indoor!

De strakkere modellering en stoffering van Dora gaan gepaard met meer maten.

Je hebt een manueel verstelbare zitting (plus/min acht cm) en de keuze uit drie zithoogtes (18 – 22 cm). Dat komt neer op een variatie van twaalf centimeter. Bovendien kun je de breedte van de (hoek)bank per 10 cm aanpassen, al naar gelang de gewenste zitruimte en de beschikbare woonruimte.

De losse hoofdsteun kun je achter iedere willekeurige zitplaats op de bank positioneren. De armleuningen kun je neerklappen, plat genoeg om je op de bank uit te strekken. Ideaal om te powernappen en couchsurfen.

Deze toelichting op Dora eindigt met een bijzondere anekdote. Het Neostyle-team viel als een blok voor een stof. Jammer genoeg bleek het een outdoor-stof te zijn. Uiteindelijk is deze herwerkt tot een indoor-kwaliteit die wel ademt en aangenaam aanvoelt. Voor de rest voldoet zij onverminderd aan de hoge outdoor-normen (kleurechtheid, slijtvastheid, e.d.).

https://www.mecamgroup.be/mecam