Eiken en/of metaal?

Wat was, kan nu desgewenst anders. Dat stoere, metalen onderstel kan evengoed in eiken, of omgekeerd.

Het rustieke eiken kan optioneel een lichtere look krijgen. Industrieel kan nog gedetailleerder uitgewerkt zijn. Kortom, Bodahl heeft weer veel energie in de customizing-opties gestoken.  

Na alle rechte modellen, is Nottingham de eerste ronde eettafel in het assortiment. Hij bestaat in 3 maten (ø 120, 130 en 140 cm), al dan niet uittrekbaar.

Het nieuwe onderstel Kansas is het metalen alternatief voor een bestaand houten model. Twee robuuste, zwartmetalen X-poten zijn door een metalen schroefdraadstang — inclusief een enorme draadspanner — met elkaar verbonden. Deze metalen uitvoering geeft de tafel een ijzersterk industrieel cachet. Het originele houten model had een eerder rustieke look.

De omgekeerde materiaaloptie is op het onderstel van tafel Denver en Detroit toegepast. De origineel zwartmetalen sterpoot kan van nu af aan ook in rustiek eikenhout uitgevoerd worden.

Een andere uitbreiding betreft de finish van het rustieke eiken, met het lichte Natura Bianca. Wat een verschil met bijvoorbeeld de Old Bassano kleur. De finish telt nu zeven opties.

Er lijkt geen einde aan de keuzemogelijkheden te komen. Zoveel lengtes, breedtes, diktes en randafwerkingen van de tafelbladen, het wilde of rustieke eiken in legio finishes, de vele modellen onderstellen, enzovoort.  Mogelijkheden te over om je ideale tafel te configureren.

https://www.bodahlmoebler.com