Evergreens en nouveautés

De kubistische stijl is van alle tijden; het organische design volgt de megatrend anno nu. Het Anker heeft het allemaal in huis.

Harlem is een supersofte clubfauteuil met een hoog knuffelgehalte. Hij omarmt je, laat je knus en comfortabel zitten, bijna wegkruipen. De massieve, softe zitkubus is omsloten door een dikke, bolronde rug- /armleuning. Je ziet het keer op keer gebeuren: wie zit, begint intuïtief dat softe oppervlak af te tasten. De stoffering draagt bij aan de aaibaarheidsfactor.

Shadow is een luchtigere interpretatie van de organische trend. De contouren zijn soft afgerond, maar de volumes aanzienlijk minder zwaar. Het onderstel laat de bodem vrij en is aanzienlijk afgeslankt. De plint onder de zitting en de flap over de armleuning hebben een identiek randprofiel. Dit doorlopend detail maakt Shadow bijzonder.

Daarentegen is Summer een typische klassieker uit de Anker-collectie: een mega-kubistisch hoekbank met een XXL -formaat longchair. Dat is dé evergreen in het streaming- tijdperk.

https://www.het-anker.nl