Zen-massage 2.0

Vergeet de ‘hardhandige’, vibrerende massage.

Hier staat een nieuwe generatie massage-fauteuil: zowel de techniek als het design zijn rigoureus geperfectioneerd. Na een jaar ontwikkelen, waarvan negen maanden testen, staat alles klaar voor de première, op 6 november in Brussel.

Een toevallige ontmoeting tijdens een vliegreis heeft de productontwikkeling op gang gebracht. Het resultaat is hét hot news bij Modulax: “een nieuwe generatie massage-fauteuils”.

Vergeet inderdaad de vibrerende rolmassage. Denk eerder aan de opblaasbare lendenkussens. Je gaat zitten, zet een van de programma’s aan, kiest de intensiteit en de snelheid van de massage — en geniet van een weldadige ontspanning voor je lichaam en geest.

Een prettige bijkomstigheid is de look van de fauteuil. De geïntegreerde massagetechniek is zo flinterdun, dat het rug- en zitkussen aanzienlijk lichter kunnen zijn. Wat een verschil met de klassieke, zware massagefauteuils. Bovendien werkt deze nieuwe techniek muisstil, want zonder de zogenaamd ‘fluisterzachte’ vibratiemotoren. Met het predicaat ‘nieuwe generatie’ heeft Modulax inderdaad niets te veel gezegd.

Het andere nieuws betreft de introductie van eetkamer- en barstoelen (2 hoogtes). Zij profileren zich voornamelijk met de leren bekleding, wat in dit segment vrij uitzonderlijk is. De stoelen matchen met de barkrukken, hebben dezelfde details en vormgeving. Zij beantwoorden de vraag van klanten. Zij transformeren de open keuken, eet- en zitkamer tot een harmonieuze leefruimte.

https://www.modulax.be