De effecten van kleur

De impact van kleur op je interieur, je humeur en je welzijn is niet te onderschatten.

Zeker in het huidige tijdsbestek, is de juiste ‘feel good’ kleur belangrijk om je ‘better’ te voelen. Kleur kun je met een scala aan termen toevoegingen benoemen: van trend- tot lievelingskleuren, warme, koele, herfst en andere tinten. Met kleuren kun je je profileren, een statement maken, de aandacht trekken. Dat is precies wat Cassemu Sofa doet. De kleuren staan niet op zichzelf, ze maken deel uit van een groter geheel. Ze halen je over om het design, het comfort, de functies te ontdekken. Plus de complete collecties modestoffen en echt leer (1.3 mm dik).

Oranje leidt naar het elegante model Oslo. In eerste instantie vallen de schuinstaande, ovaal-achtige armen op. Als je verder loopt, kom je aan de achterkant van de bank uit. Daar kun je de designconstructie van de verstelbare rugleuning ontdekken. Als je dichterbij komt, kun je de stiknaden tot in de details volgen. Wat de oranje kleur voor je interieur doet? Zij straalt energie, optimisme, vrolijkheid uit. Daarentegen is neutraal grijs een toonbeeld van rust.

De bonte mix van kleuren en dessins vestigt de aandacht op de kubistische hoekbank Mira. Zij illustreert in één keer het effect van kleuren, dessins en materialen op een model.

https://www.cassemu.com/en