Meer dan geslaagd!

De Meubelbeurs Brussel 2022 stond in het teken van ‘Bubble up your Business’.

Dit zou de transitie-editie worden. Zijn de verwachtingen van de bezoekers en de exposanten ingelost? Zeker weten! Over het algemeen was de stemming positief.

De beurs was beter bezet, met 20% meer exposanten. De hamvraag is natuurlijk: hoe waren de bezoekcijfers? Hoe verliepen de contacten? Hoe was de stemming? Boven verwachting, GOED!

In het perspectief van de huidige tijd, is de beurs meer dan geslaagd. We zitten midden in onzekere tijden, met uitdagingen. Die raken ook onze branche. Alle complimenten aan de exposanten, voor hun enthousiasme, hun tomeloze energie om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen, zelfs te investeren in nieuwe stands.

Nieuwe initiatieven zoals ‘Designers Street’ en ‘Bubble Up your Store’ werden geapprecieerd. Iedereen snapt dat alle begin moeilijk is, zeker in de huidige maatschappelijke context. Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd. Maar het begin is er, dat is het belangrijkste. Nu is het zaak om deze sectoren en de beurs gefaseerd uit te bouwen.

Woensdag 9 november om 19:00 uur was de beurs al weer voorbij. De organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug en kijkt al uit naar de Meubelbeurs 2023.