All-in-one gezelligheid

Een gezellig avondje met familie en vrienden betekent sfeerlicht, (achtergrond)muziek en een drankje.

Het Nederlands-Deense Kooduu biedt all-in-one oplossingen: een lamp, een Bluetooth speaker en een wijnkoeler/ijsemmer in één. De modellen Atmos en Sphere zijn ontworpen door Jacob Jensen Design Studio.

Atmos is een cilindrisch, Sphere een bolrond model. Beide audio-lampen werken met dimbare led-verlichting. De muziek komt uit de geïntegreerde Kooduu Bright Sound Technology™ module. Wil je in stereo genieten, koppel dan je lamp via de True Wireless Technology aan andere Kooduu audio-lampen.
Het koelcompartiment is geschikt voor twee flessen wijn of ijsblokjes. (Kooduu heeft herbruikbare ijsblokjes in het assortiment.)
Omdat de lamp op een oplaadbare batterij werkt, kun je hem overal mee naar toe nemen. Het streamen van muziek via laptop of smartphone is zo gebeurd. Dat wordt genieten!

https://nl.kooduu.com