Zekerheid

In onzekere tijden is iedere zekerheid welkom.

Onverwachte ontwikkelingen zijn een fact of life and business. Je kunt nu eenmaal niet alles onder controle hebben.

Maar in furniture business is één ding vast en zeker: de Meubelbeurs Brussel! Daar kun je vanuit gaan, daar kun je op bouwen.

Je weet dat je ‘Brussel’ als een jaarlijkse herhalende beurs in je agenda kunt inplannen. Hij begint sinds jaar en dag, de eerste zondag van november en eindigt vier dagen later, op woensdag. Dat is vaste prik. Dus leg 5 tot en met 8 november 2023 vast.

Je weet wat je in ‘Brussel’ kunt verwachten. Namelijk een marktconform en overzichtelijk aanbod van Belgische en buitenlandse fabrikanten. Bovendien weet je dat de prijs-kwaliteit verhouding goed ligt, of je nu als bezoeker of als exposant naar de beurs komt. Je weet zeker dat het kostenplaatje billijk is én dat je waar voor je geld krijgt. Als je dat allemaal bij elkaar optelt, is de beurs bijzonder laagdrempelig en interessant. De organisatie zet alles op alles om deze vaste waarden te continueren.

Op de Meubelbeurs Brussel blijft het business as usual. Dat is 100% zeker.