400 ritmes

Maatwerk is de norm geworden.

Het compromis tussen één-op-één maatwerk en serieproductie is een modulair concept. Voor Michel Denolf is dit een nieuwe methodiek om aan de individuele wensen van de klanten tegemoet te komen. De kick-off was het woonprogramma Ritmo. Gezien de respons, is het concept doorgetrokken naar het thuiskantoor.

Ritmo verwijst naar de ritmische structuur van de geribbelde kastdeuren. Door de afgeronde hoeken lijkt er geen einde aan te komen. Waar stopt het?

De collectie bestaat uit diverse kasten, van dressoirs tot een bibliotheek. Afhankelijk van het type kast, kies je de gewenste breedtemaat van de basismodule. Deze ‘box’ vul je in met open en/of dichte elementen, met vlakke of geribbelde deuren. De lagere kasten kun je afdekken met een marmeren topblad.

Zet je het dressoir op een retro, metalen onderstel of hang je hem liever aan de muur? De bibliotheekkast staat met zijn 250x45x230 op de grond.

Alles bij elkaar zijn er met Ritmo 400 kastvariaties mogelijk. Om het thuiskantoor compleet te maken, is er een compact, bodemvrij bureau van 160 x 80 cm voorzien. Het ladeblok en de staander zijn rondom voorzien van hetzelfde ritmische ribbelprofiel.

https://www.micheldenolf.be