Maatwerk duo

Twee maatwerkspecialisten uit Nederland hebben elkaar gevonden.

Zij presenteren zich voor de eerste keer in Brussel. Zij vullen elkaar perfect aan. De een is sterk in zitmeubelen, de andere vooral in kasten en tafels. Wat hen bindt? Hun liefde voor het meubelmakersvak en hun oog voor details. Samen staan zij voor Dutch designed and custom-made interieurs.

Puuur Interiors is het premiummerk voor wandmeubelen, (salon)tafels garderobekasten, zuilen, wandpanelen en meer, mogelijk op maat. Je merkt aan alles de origine van het bedrijf: de meubelspuiterij voor de industrie werd interieurbouwer werd meubelmakerij voor de particuliere markt. Het maatwerk varieert van customized meubels tot custom-made interieurs. De standaardcollectie biedt alle ruimte om naar eigen wens te configureren. De Cinewall werkt met afmetingen die oplopen van ‘queen’ tot ‘imperial size’, van 280 tot 500 cm. Je kunt een haard inbouwen. Zie je dat de inzetboxen een geïntegreerde Led-spot hebben? De diamantvormige salontafel combineert de typische facetten met een exclusieve mat metallic finish. Alle meubels worden in de eigen spuiterij afgewerkt met een tweecomponentenlak. Daarin herken je de roots van het bedrijf.
DF Design staat voor Dutch Furniture Design. Het vakgebied is zitcomfort op maat voor de b2b-klant. Modellen vormen een uitgangspunt om mee aan de slag te gaan. Neem de bekleding: DF Design heeft géén eigen stofcollectie. De klant maakt zijn keuze uit het assortiment van alle meubelstoffenfabrikanten en leveranciers. Qua stijl zitten de modellen in de tijdloos moderne hoek. Wil je liever een ander zitcomfort, een andere stiknaad of een ander stijlelement? Geen enkel probleem, de maatwerkmogelijkheden zijn onbeperkt. Wil je de zithoogte-, diepte en/of breedte aanpassen? Of een andere poot? Wil de individuele dealer of een inkooporganisatie een private label aan een bank? Dat behoort allemaal tot de maatwerk-mogelijkheden. In feite is de klant méér dan koning.

puuur-interiors.nl
df-design.com