VOOR NU OF LATER

Heb je de stand van Lee & Lewis gezien?

Met als grote verrassing: de Clara Mendosa collectie? Wat een ander sfeerbeeld vergeleken met de andere jaren en de rest! Maar ook in de bekende collecties was er onverwacht nieuws te ontdekken. De gemene deler? Extra opties voor nu of later.

Om bij het bekende assortiment te beginnen: daar speelt de globalisering van het design. Hoe maak je een meubelprogramma geschikt voor een bredere, internationalere doelgroep? Alle stijl- en smaakgroepen krijgen te maken met kleinere budgetten en woonruimtes. Dus wat heeft de tafel Rafal in petto? De vaste tafel kun je zelfs na aankoop nog eigenhandig uitbouwen tot uittrektafel. Het verlengblad kun je altijd achteraf bijbestellen. Je zit niet vast aan het moment van aankoop. Had je toen geen behoefte aan een verlengbaar model? Of geen budget? Wat toen niet was, kan nog komen. Je kunt nu of later voor de uittrekoptie kiezen.

Dan de Clara Mendosa presentatie: een verschil van dag en nacht. Daar de complete woonprogramma’s van Lee & Lewis, hier solitaire meubelstukken in eiken, in een schitterend palet van kleuren ─ én met de optie van maatwerk. Niets bijzonders? Zeker wel! Voor dit maatwerk zijn de prijzen online beschikbaar én geldt een levertijd van maximaal 10 weken. Dat kom je niet iedere dag tegen. Niks wachten op ingewikkelde prijscalculaties en daarna ‘eeuwig’ uitkijken naar de meubels. Clara Mendosa gaat voor extra snel maatwerk. Hoe dat werkt? Tja …

https://www.lee-lewis.be