Indoor concept – outdoor design

Kijk eens vaker onder het blad van je tafel.

Laat je verrassen: door de vormgeving en de configuratie van de poten. Wie zegt eigenlijk dat je altijd voor symmetrie moet gaan? Als het aan Castle Line ligt, kun je simpel en snel je eigen tafel samenstellen. Binnen twee weken staat hij thuis. Het indoor-concept draait om het principe: in de beperking toont zich de meester.

Het tafelconcept werkt met één finish (naturel eiken) en twee vaste maten: 260 x 110 cm ovaal en 150 cm rond. Voor het onderstel heb je de keuze uit een ovale staander, een conische kolom en een half-cilindrische poot. Nu kan het combineren beginnen. Je kunt voor standaard twee identieke poten gaan. Maar een asymmetrische combinatie van twee verschillende poten is evengoed mogelijk. Een ovale staander en een half-cilindrische poot, waarom niet?

De Panton tafel staat los van het eiken customizing concept: dit model is gemaakt van acaciahout, naar keuze is een zwarte of walnut finish. De open, organisch gestileerde staanders lijken wel gebeeldhouwd!

Alle bladen en poten zijn uit voorraad leverbaar, dus heb je binnen twee weken in huis. Voor zover het indoor-tafelnieuws.

Lest best, de Modesto outdoor collectie in wicker. Hiervoor heeft Castle Line voor het eerst beroep gedaan op een externe designer, Cas Moor. Deze high-end serie vertelt het verhaal over wicker: de tijdloze traditie en de comeback, de meerwaarde van ambachtelijke vakmanschap, de artistieke mogelijkheden, het engagement voor kwaliteit. Dat alles komt samen in een elegante designlijn met een uniek vlechtpatroon in natuurlijke, zachte tinten. Ook dat is Castle Line.

https://www.castle-line.be