Anders Dan Anders

Een stoel is een stoel is een stoel… En toch is iedere stoel weer anders. Figaro en Fiona zijn zelfs anders dan anders. Zij geven de toon voor de nieuwe stoelenlijn aan.

Perfecta heeft de kuipstoel onder de loep genomen. Een kuipvormige zitting zit weliswaar heerlijk, maar is lastiger opstaan. Dat heeft geresulteerd in anders-dan andere proporties van de kuip: de cirkelboog is iets ingekort en de rugleuning iets verhoogd. Je krijgt een semi-kuipstoel: je blijft comfortabel zitten en kunt gemakkelijker opstaan. Je zit omsloten maar bent niet opgesloten. Tegelijkertijd is de modellering ranker gestileerd. Voor de bekleding heb je de keuze uit kunstleer en de Perfecto stofcollectie, een projectkwaliteit (o.a. meer dan 100.000 Martindale en brandvertragend).

Het verschil tussen de twee modellen? Fiona heeft een vaste zitting, Figaro een draaibare dus kun je vrij positioneren. Gewoon waar je het prettigste en handigste zit, met het eten, de hapjes en drankjes gewoon binnen handbereik.

Deze nieuwe stoelenlijn wordt op de Meubelbeurs Brussel vervolgd, met andere …. Wat? Dat wordt nu nog niet prijsgegeven. 

https://www.perfecta.be