Geraffineerd minimalisme

Een Europese primeur in Brussel: Kler lanceert de Attitude-collectie!

Een minimalistisch design voor mensen die zich met hun interieur willen onderscheiden. Attitude gaat van start met vijf modellen.

De Attitude collectie is een aanvulling op het klassieke assortiment én een keerpunt voor Kler. De essentie van de nieuwe lijn is een geraffineerd minimalisme. Kler Attitude trekt de aandacht door zijn eenvoud, maar die gaat gepaard met verfijnde, subtiele details. Deze kleine accenten maken de Attitude modellen bijzonder.

Zo is Emotion de kwintessens van organisch design. De contouren zijn gebaseerd op eindeloze krommen en ronde vlakken. “Zachte, vloeiende lijnen geven een gevoel van ontspanning en rust.” Het model lijkt niet door mensen ontworpen maar door de natuur gevormd te zijn, als het ware geslepen en gepolijst door water en wind. In Emotion herken je de signatuur van de art-director Wojciech Błaszczyk. Is het een ‘gewoon’ meubel, of misschien al toegepaste kunst?

Voor Attitude heeft hij een internationaal team van jonge designers geselecteerd: uit Polen, Italië, Tsjechië en de USA. Hij heeft bewust gekozen voor aanstormend designtalent. “Omwille van hun personaliteit, manier van denken en originaliteit. Elk interpreteerde op zijn eigen manier concepten als eenvoud, frisheid, zachtheid of comfort.”

Het resultaat mag gezien worden!

https://www.kler.eu