Thuiswerken en -relaxen

Hoe zit het met de raakvlakken tussen werken en ontspannen, tussen actief zitten en passief chillen? Vanuit die gedachtegang is de nieuwe collectie van ADA ontstaan.

Bij Novara is de bank gecompleteerd met een bijpassende home-office tafel. Zij vormen één harmonieus geheel. De hoogte van het blad sluit aan bij de hoogte van de rug. Zet je haar achter de bank, staat ze uit zicht. Zit je te werken, heb je toch vrij uitzicht over de ruimte. Zet je haar naast de bank, dan fungeert ze als werk- annex bijzettafel. Uiteraard is de tafel voorzien van de nodige USB-poorten en elektriciteitsaansluitingen. De overstap van werken naar relaxen is zo gemaakt. Extra’s zoals traploos verstelbare rugkussens en een houten box-module maken het ontspannen compleet.

De Ina-eetkamerstoelen zijn op het ergonomisch principe ‘zitten met beweging’ bedacht. Ze zijn gedynamiseerd met de ADAption functie in de rugleuning. Haar onderste, statische helft biedt een stevige steun in de rug; de bovenste, flexibele helft volgt al je lichaamsbewegingen, in alle richtingen — naar voren en achteren, naar links en rechts, zelfs schuin. De vormgeving is een uitgebalanceerde mix van ranke contouren en comfort.

Cliff (design Sven Dogs) is de derde aanwinst: een Premium-stoelcollectie in massief hout, in een licht en luchtig design. Cliff kadert in de natural-living trend en de Oostenrijkse roots van ADA. Hout heeft een duurzame waarde.

https://www.ada.at