Het eiken spectrum

Wat een originele interpretaties van de natural living stijl! Cacio laat de twee extremiteiten van het eiken spectrum zien.

Enerzijds het gecultiveerde, ‘urban’ eiken, anderzijds het brute ‘puur natuur’ eiken. Eenvoud en contrasten sieren de meubels.

De Woodland-collectie draait om het brute eiken. De boomstammen zijn ontschorst, in 2 cm dikke planken verzaagd en oppervlakkig geschaafd. De stoere eiken planken rusten op een meubel-betonnen onderstel. Voor de tafel en de eetbank is dat een logische constructie. Het dressoir is een geval apart: er ligt een eiken plank ligt op de kast én er loopt een eiken plank diagonaal over de drie deuren. Wat gaat daar een oerkracht vanuit!

De tegenpool van Woodland is de Lounge-collectie: het gecultiveerde eikenfineer wordt gecombineerd met bronskleurig glas of betongrijs keramiek. Deze gefabriceerde materialen highlighten de natuurlijke patronen en nuances van het eiken. Lounge staat voor een elegante en tijdloze meubellijn.

https://www.moveiscacio.com