Decoratief én warm!

Er is geen ontkomen aan: de exorbitante energieprijzen.

Alles wordt uit de kast gehaald om energie te besparen. De thermostaat gaat een paar graadjes lager. Maar dan? Lang leve de plaid! Daar weet Claudi alles van.

De plaids zijn 100% Made in Europe, van 60% katoen en 40% acryl. De nieuwe najaarscollectie laat vele nieuwe kleuren en grafische dessins zien. Groentinten zoals ‘army’ en ‘olive’. De halftoon ‘burned orange’ die zich in het spectrum tussen oranje en bruin situeert. Deze retro-kleur was razend populair in de seventies. Plus een donkere taupe, aansluitend op het donkere goud.

De plaids zijn prachtig om je bank of fauteuil mee te stylen. Maar met de winter 2022/2023 voor de deur, zullen ze vast en zeker effectief gebruikt worden. Als een deken, voor een behaaglijk gevoel en een behaaglijke warmte.

Naast de plaids, presenteert Claudi zijn collectie sierkussens: stuk voor stuk unieke creaties, bekleed met hoogwaardige interieurstoffen en gevuld met gerecyclede eendenveren.

Vanaf de voorjaarscollectie wordt het assortiment gesegmenteerd in stijlgroepen: Claudi Chique / Claudi Pure / Claudi Eclectic. De ins en outs zul je in Brussel al kunnen zien.

https://claudi.nl