Wat een rug!

Dit (relax)model vraagt om een ander perspectief.

Bekijk hem eens vanuit een andere hoek, verwonder je over zijn strakke rugpartij. Het design verhult en omhult het relaxcomfort. Originele details maken het subtiele verschil. Dit model verdient een plaats midden in de ruimte. Wat een rug! Is dat geen plaatje?

De gebruikelijke scheidslijnen tussen de rug- en armleuningen zijn verdwenen. Ze zijn omsloten en bedekt door een ‘kraag’; zijn punten eindigen op de flanken van de bank. Deze omkleding voelt als een omarming. Niets doet vermoeden dat hier sprake kan zijn van een relaxbank. De arm- en rugleuningen liggen én blijven altijd op één horizontale lijn, ongeacht de zit-/relaxstand. Activeer je de relaxfunctie, dan lig je ‘diep in de kraag’, beschut in een nestje. Aan de buitenkant verandert er niets: de relax ligt verzonken in het karkas van de bank, steekt nooit boven de omkleding, de ‘kraag’ uit. De hoofdsteunen zijn optioneel en manueel of elektrisch verstelbaar.

De aparte omkleding van de rug biedt de mogelijkheid om met bi-colors en/of bi-materialen aan de slag te gaan. Ook Matheo is 100% te personaliseren, conform het premium Rom1961 maatwerkconcept. Onder de bekledingsmaterialen vind je o.a. een nieuwe microvezel met een verrassende look en feel van leer. Plus een trendy bouclé van gerecyclede PET-flessen.

https://www.rom1961.com