Plusfactoren

Wat kan bedtextiel voor je matras en je nachtrust doen? Dat is het vakgebied van Velfont® (Spanje).

De nieuwe collectie hoeslakens en/of matrasbeschermers upgraden het slaapcomfort. Ze voelen superzacht aan én gaan slaap-gerelateerde ongemakken tegen.

De Velfont® Respira en Aura hoeslakens fungeren tegelijkertijd als matrasbeschermers. Het 100% organische, gekamde katoen is namelijk waterdicht én hyperventilerend. Dit is te danken aan het ultradunne Neotherm® membraan, een exclusiviteit van Velfont®. Transpiratievocht verdampt gemakkelijker en dringt niet in de matras. Wie last heeft van nachtelijk transpireren, wordt niet badend in het zweet wakker. Dat is veel prettiger slapen. De Respira-collectie bestaat uit hoeslakens annex matrasbeschermers en kussenslopen annex –beschermers. Bij Aura is het katoen aan twee zijdes gekamd, dus voelt zowel aan boven – als onderkant supersoft aan.

De smart matrasbeschermer Frost beschikt over thermostatische kwaliteiten: de Outlast® technologie in het katoen tempert plotselinge schommelingen in de temperatuur en transpiratie. Je slaapt de hele nacht in een constant microklimaat, niet te koud en niet te warm.

De hoeslakens/matrasbeschermers bestaan in diverse kleuren en kunnen gewoon in de wasmachine (90°).

https://velfont.com