Style Meets Fashion

Wat kunnen een beddenfabrikant en een model/modeontwerper met elkaar gemeen hebben?

High fashion! Designed and Made in Belgium! Ze hebben elkaar gevonden: Styldecor x Cesar Casier. Samen hebben zij een pièce unique boxspring gecreëerd.

Binnen de wereld van slaapcomfort is Styldecor gekend als een gerenommeerde fabrikant van luxebedden. Maar wie Cesar Casier is? Een Belgisch model, foodlover (met twee kookboeken op zijn naam) en modeontwerper van de premium, genderneutrale Cesar Casier Knitwear Collection. Wat zij gemeen hebben? Hun voorliefde voor Belgisch vakmanschap, een lokale productie, een duurzame en superieure kwaliteit, een minimalistisch design en tegelijkertijd een geraffineerde luxe.

Het resultaat van hun creatieve interactie wordt in Brussel geshowd: een kwalitatief hoogstaand bed en matras enerzijds, een stijlvolle inkleding anderzijds. Fashion en interieur vloeien haast naadloos in elkaar over.
De boxspring imponeert zonder over the top te zijn. Door het eenvoudige design komen de distinctieve kenmerken des te beter tot hun recht. Met name de hoge afwerkingsgraad en de magnifieke stoffen. Cesar heeft gekozen voor een tactiele bouclé, in zijn lievelingskleuren écru en grijsblauw. Uiteraard heb je de keuze uit de complete stofcollectie van Styldecor.

https://www.styldecor.be