Past meets Present meets Future

2022 is het jaar van 125 jaar Rauch (1897-2022). Dit jubileum wordt met slaapkamer Evela herdacht.

De industriële look is een mix van nostalgische en moderne elementen. 2022 is ook het jaar van een kastinnovatie (patent pending): een hoekkast met stijlvrije panoramadeuren.

De naam van het jubileummodel is zeer toepasselijk gekozen. Evela staat o.a. voor wijsheid, creativiteit en romantiek. De slaapkamer weerspiegelt ‘Past meets Present’. De industriële stijl verwijst zowel naar het geromantiseerde, industriële tijdperk als naar de actuele, industriële interieurtrend. Het ‘Artisan’ eikendekor suggereert eeuwenoud, doorleefd hout. Het grafietkleurige metaal is een knipoog naar het zwarte staal van de fabrieksarchitectuur en de machines. De markante greepjes op de lades en draaideuren staan voor de creatieve twist. Het ranke design en de accessoires zijn helemaal anno nu. Het achterwandpaneel is van alle gemakken voorzien zoals metalen of houten plankjes en als optie, verlichting. De nachtkastjes kunnen staan of hangen. Het geknikte wandpaneel helt deels, lichtjes achterover, ideaal om tegenaan te leunen. Voor extra comfort, kun je het met een bedbreed rugkussen laten stofferen. De donkergekleurde bekleding accentueert de tekeningen van het eikendekor.

De Quadro Corner is een innovatieve hoekkast: de panoramadeuren worden zonder stijlen gemonteerd. Je kunt ongehinderd bij de planken komen, zo de kast inlopen. Op slechts 1,8 x 1,8 meter heb je een zee aan opbergruimte. De Quadro Corner past perfect in de smaller living trend en toekomst. Rauch meets the Future.

https://www.rauchmoebel.de