And the Blog goes on

De Meubelbeurs Brussel 2022 is voorbij, maar de BLOG loopt door.

Tot Kerst krijg je nog iedere donderdag rond lunchtijd de Nieuwsbrief in je mailbox. Even klikken en je kunt weer vijf nieuwe POSTS lezen. De BLOG biedt een terugblik op de afgelopen beurs. Wat heb je gemist? Wat wil je terug bekijken? Je hebt het zo nagelezen. Best handig, toch?

Iedere week krijg je een mix van Belgische en buitenlandse exposanten voorgeschoteld. Bovendien komen de diverse productcategorieën representatief in beeld. Zo blijven de internationale verhoudingen tussen Living, Seating, Bedding, Lighting en Deco in balans.

Na Nieuwjaar wordt het wekelijkse ritme even teruggeschroefd. Dan is het tijd om dit nieuwe initiatief te evalueren, de reacties te peilen en in kaart te brengen. Wat was goed, wat kan beter?

MAAR: je kunt de BLOG-POSTS altijd nalezen, want die blijven voor eens en voor altijd online staan. De Brussels Furniture afFair BLOG bevat een schat aan informatie. Don’t miss it… check it out!