Schoonheid en elegantie

Tijdens de beurs heb je ze misschien zien voorbijflitsen.

Voor je er erg in had, was ze alweer weg, op naar de volgende locatie op de beurs. De danser voerde een wervelende performance op — op de stands, tussen en met de meubels. Zij gaf uitdrukking aan de schoonheid en elegantie op de beurs.

Zowel de stands als het aanbod schitterden door hun geraffineerde en verfijnde vormgeving. Wat een lust voor het oog! Dat is puur genieten. Zo’n schoonheid en elegantie is tekenend voor het interieur anno nu. We wonen wonen, werken en leven graag in een comfortabele en smaakvolle omgeving. Dat zag je terug op de beurs, op alle niveaus.

Deze promotiefilm geeft een onweerstaanbare impressie van Brussel als the place to be: van 5 tot en met 8 november 2023. Let’s show & meet again!