Simple: Soft

Keep it simple, make it soft.

Ongecompliceerde plofbanken als alternatief voor technische relaxbanken. De vulling en stof zorgen voor de lounge-sensatie. Dat is pas chill! Deze toelichting geeft Hima bij de nieuwe modellen als Melodie en Saltillo, en de spin-off Bauska.

Melodie is een monobloc serie in de seventies stijl, inclusief de retro stoffen en kleuren. Vooral het jonge publiek vindt de mosterdkleur, de chenille en bouclés helemaal te gek! De monoblocs tellen een- tot en met vierzitters. Het solo-element en de loveseat kunnen ook als longchair uitgevoerd worden. Het relaxte, softe comfort is te danken een HR35 schuim op een nosagvering.

Model Saltillo loopt over van zachtheid: de kussens staan zo uitnodigend bolrond. Dat is een plofbank zoals hij bedoeld is: om in neer te vallen en weg te zakken en te blijven liggen. De aanschuifpoef heeft een eigenwijs formaat: een kwart ovaal. Daarom is de ene rechte zijde korter/langer dan de andere. Schuif je smalle of de brede kant tegen de bank? Dat ziet er heel anders uit. Ergens vrij in de ruimte kan natuurlijk ook.

Bauska is een spin-off van het Achi-concept uit 2021: een ligbed met losstaande rugleuningen en rolkussens. Dat leek zeer gewaagd, maar werd een doorslaand succes. Dit momentum wordt voortgezet: Bauska heeft een open base en telt zes formaten van 120 x 120 cm tot 240 x 120 cm.