My home is me

Je interieur is een afspiegeling van je persoonlijkheid en je levensstijl.

Een kubistische of een organische bank komt heel anders over. Over smaak valt niet te twisten. Zoveel mensen, zoveel wensen en grenzen. De een woont en leeft riant, de ander moet het met minder doen. Keuzemogelijkheden zijn de sleutel tot internationaal succes.

Daar weet Furninova alles van. Je hebt een scala van mogelijkheden: moderne zitmeubelen in diverse stijlen, afmetingen, vormen, comfortopties, stof- en leersoorten. Dat wordt treffend geïllustreerd door de modellen Chess, Samba en Aria.

Aria is typisch een bank van deze tijd, met zijn organische contouren. De gebogen rug vloeit soepel over naar de arm en de zitting. Hij bestaat als driezitsbank, met of zonder chaise-longue (links of rechts).

Chess is een flexibel lounge-programma met een beperkt aantal elementen. Het kubistische design wordt geaccentueerd door de vierkante vlakverdeling op de zittingen en de rug. De modules zijn rondom gestoffeerd, dus kunnen ook los van elkaar staan.

Samba is qua stijl een tussencategorie: een mix van rechte, afgeronde en ronde elementen. Je kunt de bank personaliseren aan de hand van vijf armmodellen, drie varianten rugkussens en twee soorten losse hoofdsteunen. Je kunt erin zitten, loungen, relaxen en liggen. Wat styling en comfort betreft, is Samba duidelijk een polyvalent programma.

Kortom, Furninova is van alle markten thuis.

https://furninova.com