Verfrissende mospanelen

Groen is een hot item. We hebben meer en meer behoefte aan groen in onze leefomgeving, zelfs in onze woonomgeving.

Gwinner haalt op een unieke manier groen in huis: met exclusieve mospanelen.

De panelen zijn ‘begroeid’ met twee tinten frisgroen mos, in een glooiend landschap. Het mos is zo geconserveerd dat het geen onderhoud vergt. In tegenstelling tot kamerplanten, heb je er geen omkijken naar. Het mos neemt vocht uit de omgeving op. Bovendien verbetert het de akoestiek in de ruimte, vergelijkbaar met het effect van gordijnen, tapijten en dergelijke.

De mospanelen zijn exclusief voor het Linera-programma met zijn houten lamellen op de wandpanelen. Je klikt de mosmodules op de achterwanden vast, en net zo gemakkelijk weer los. De mospanelen bestaan in diverse formaten. Je kunt ze in de hoogte en in breedte uitbouwen. Bijvoorbeeld als decor voor je kostbare objecten,

Het verfrissende, natuurlijke groen sluit aan bij het houtfineer(wildeiken, noten) en kleurt evengoed bij de lakken (wit, antraciet, fango-bruin). Het mos is geen must, maar een optie. Een ding is zeker: je haalt er een blijvend stukje natuur mee in huis.

https://www.gwinner.de/en