Tafelvariaties

Mimisets, bijzet- en salontafels, consoles, nacht-, eet- en werktafels. Recht, rond, afgerond, organisch, in alle maten, materialen en stijlen, met of zonder draai- en uittreksystemen.

Bij Akante heb je de tafels voor het kiezen, zoveel je maar wil. Idem dito voor het assortiment lampen en stoelen. Het is te veel om op te noemen. Daarom volgt hier een kijkje in de collectie salon- en bijzettafels.

Drop bestaat uit een druppelvormige basis van glas en eindigt in een metalen capsule en rond blad. Bij het groene glas is het metaal bronskleurig, bij het grijze rookglas is het zwart gelakt.

De nieuwste collecties mimisets en salontafels variëren op het thema ‘keramiek in metaal’. De massieve, keramische bladen (11 cm dik) zijn omsloten door een metalen band. De collecties verschillen voornamelijk in blad- en pootvormen.
Bij Capri heeft het blad de vorm van een afgeronde driehoek, bij Monza van een nier of boon. Bij Monza zijn de metalen pootjes deels opengewerkt, bij Capri bestaan ze uit een gesloten vlak.
De marmerlook en de finish van het metaal is in beide series identiek, Je hebt de keuze uit drie marmerdessins: Onyx Blue, het lichte Calcatta en het donkere Marquina. De stalen band bestaat in brons-look of zwart gelakt, de pootjes zijn altijd zwart.

Dit is slechts een fractie van het omvangrijke productengamma. You name it, Akante heeft het.

https://www.akante.com