Meer licht, meer tafel

Waarom zou je je niet aan de lichtere modetinten wagen? De stap naar uittrekbare eettafels zetten?

De nieuwe ontwikkelingen bij Maxfurn zijn meer marktconform. Wat wil de consument?

De stoelencollectie behoort tot het kernassortiment. Met de ingeburgerde donkere kleuren zoals bruin en antraciet zit je commercieel altijd safe. Deze keer waagt Maxfurn zich aan lichtere tinten zoals het ecru-achtige ‘Sand’ en het vergrijsd groene ‘Thyme’. Ze zorgen voor een frisser kleurbeeld in de winkelshowroom en bij de consument thuis.

Tegelijkertijd is de tafelcollectie aangevuld met uittrekbare varianten. In Brussel werden de eerste rechte, ovale en ronde uitschuiftafels gelanceerd. Ze zijn verkrijgbaar in de standaardmaten en universele kleuren. Dat wil zeggen, de houtdecors van de tafels matchen met die van de woonprogramma’s. De tafelranden kunnen optioneel zwart afgewerkt worden. Om een idee van de afmetingen te geven: een blad van 220 cm kun je tot 280 cm uitschuiven. Dat is een geweldige aanwinst.

https://www.maxfurn.com