Eleganza

De Italiaanse signatuur is onmiskenbaar.

Ongeacht de stijl en de (relax)functies, de modellen zijn stuk voor stuk elegant vormgegeven. Tel daarbij het fingerspitzengefühl voor design en leer(verwerking) bij op. Dan staat er een bank waar je u tegen zegt. Of je hem formeel of informeel gebruikt, dat doet geen afbreuk aan de elegante verschijning van de Nicoletti Home modellen.

Model Bramble dankt zijn elegante uitstraling aan de fijne arm en plint op ranke pootjes. Op de armleuning ligt quasi-nonchalant een comfortabel armkussen. Vergis je niet, dit is een sterk staaltje van ambachtelijk vakmanschap. De hoofdsteunen en de zittingen zijn traploos verstelbaar.

Model Grunge is een ruime en ruimtelijke lounge-bank — in stof. De volumineuze zittingen zijn rondom afgeschuind — tot 3-d convexe randen en hoeken. Dat maakt de bank optisch lichter en eleganter. Die indruk wordt versterkt door de stiletto-pootjes. Het zitvlak kun je mechanisch verruimen van zit- naar lounge-stand. Zelfs in de hoek kun je rugleuning verzetten.

In dezelfde categorie past model Groove.

https://www.nicolettihome.com/en