Genderneutraal

Ware kunstwerkjes op de vloer, lekker warm onder je voeten.

Ieder tapijt is een handgetufte creatie van mixed media, kleuren en technieken. Dat triggert om het mysterie van het tapijt te ontrafelen. Hoe kan dit: een bi-color fading reliëfpatroon? Wat is dit: een mannelijk of vrouwelijk naakt?
 
Carpet Creations weet keer op keer te verrassen met kunstzinnige en vakkundige tapijten. Over stopping power gesproken! Zie je het tapijt, dan kun je de verleiding niet weerstaan om het aan te raken, te bestuderen. De toelichting brengt het werk nog meer tot leven.
Lineas is getekend door vervagende lijnen in reliëf. Het fading effect is met twee kleuren, materialen en cutloop gecreëerd. De diepe schaduwlijnen bestaan uit een lussenpool van wol, de uitgelichte lijnen uit een gesneden pool van Tencel®.
Naked Beauty is een abstract-figuratief kunstwerk. Je ziet een naaktfiguur, maar of het een man of vrouw is? Het antwoord: er is geen sprake van hij of zij, het is genderneutraal. De abstracte figuur is getekend van glanzend Tencel® garen op een achtergrond van 100% New Sealand Wool.
Alle tapijten kunnen op maat gemaakt worden in een magnifiek palet van kleuren waaronder metaaltinten als brons. Zoals alle kunstwerken zijn deze Carpet Creations absoluut uniek.
 
https://www.carpet-creations.com