Premium

De oerkracht en de natuurlijke pracht van leer straalt ervan af.

De nieuwe Premium leercollectie Natura doet zijn naam alle eer aan. Deze dikke, luxueuze kwaliteit vraagt om specifieke modellen.

Natura is een luxueus nerfleer van 1,8 tot 2,0 mm dik. De huiden worden nauwkeurig geselecteerd: enkel de allerbeste kwaliteiten komen in aanmerking voor Natura-leer. Eventuele natuurlijke kenmerken van de huiden, zoals wondjes en muggenbeten, worden dankzij een intens kleuringsproces gecamoufleerd. Een print benadrukt het luxueuze karakter, een extra beschermende finish-laag maakt het leer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Het palet van tijdloze kleuren zoals cognac, antraciet, artisjok, greige is tekenend voor de superieure kwaliteit. Dit leer vervang je niet zomaar, het gaat veel langer dan een trend mee.

Recor heeft Natura toegepast op een aantal selecte modellen zoals Cavallino en Ferrara. Het aantal sier- en stiknaden is tot een minimum beperkt. Daardoor komt het leer maximaal tot zijn recht.

https://www.recor.be