Semi-

Als de trend in 2022 organische vormen voorschrijft, is de vraag hoelang dat blijft duren.

Om daarvoor je kubistische succesformule volledig om te gooien? Cartel Living kiest wijselijk voor de gulden middenweg, voor de combinatie van kubistische met ronde elementen. Zo krijg je semi-organische of semi-kubistische banken. Het is maar net waar je de nadruk op legt.

Modellen als Dust en Pom zijn de exponenten van deze semi-stijl. Met een enkel halfrond element verander je een haakse hoekbank in een softere opstelling. Je zit al meer in een kring, ook al loopt die niet helemaal rond. De elementen zijn aan alle kanten zachtjes afgerond. Bij model Dust valt dat des te meer op door de naadloze stoffering van de zittingen en de rugleuningen.

Het verschil tussen trends en stijlen hoeft niet zwart-wit te zijn, Cartel Living gaat voor grijs. Over kleuren en mode gesproken: het kruidige tijm en okergeel scoren momenteel het hoogst. De aardtinten zijn en blijven de tijdloze evergreens.

https://cartelliving.nl