Co-designing

Het nieuwste concept promoveert je tot co-designer van je bed.

Met de architectonische modules bouw en verbouw je je ideale hoofdbord/achterwand. Flexibiliteit is troef, nu en later. Ga je voor basic of luxe, voor bed- of kamerbreed, voor open of knus?

Kreamat profileert Pan als een ruimtelijk meegroei-concept: aanpassen kan altijd. Het uitgangspunt is een vlakke, zwevende achterwand. De kleinste maat is exact op breedte van het bed, dus type hoofdbord-formaat. Heb je meer ruimte, kun je tot maximaal 274 cm gaan. De rastermaat is 10 cm. Je kunt de strakke achterwand met zijelementen uitbouwen tot een erker-constructie (de Pan 24/7). Dat geeft meteen een omarmend, geborgen gevoel.

Zodra de achterwand 92 cm breder is dan het bed, heb je ruimte voor de accessoires zoals zwevende, eiken nachttafeltjes met een elektromagnetische inductiepunt voor het draadloos opladen van je smartphone. De LED-verlichting is voorzien van usb-aansluitingen.

Het bijbehorende, minimalistische boxspringbed met zijn mini-stretch pocketveren is uiteraard uitgerust met de gepatenteerde schoudertechniek van Kreamat.

kreamat.be