Twee vliegen in één klap

Een interieur zonder groen? Stel je voor! In het ideale geval vormen pot en plant/bloem een harmonieus geheel.

Laat dat maar aan Pot & Vaas over. Hetzelfde geldt voor sierkussens op de bank. Decoratie brengt een interieur tot leven. Voor de woninginrichterszaak pakt dat dubbel en dwars goed uit ─ tenminste, als je het goed aanpakt. Pot & Vaas verstaat de kunst om het decoratieve effect te optimaliseren. Je genereert (in)direct meer omzet.

Pot & Vaas is een aanwinst op de beurs. Het bedrijf levert potten, vazen, bloemcreaties en kunstplanten voor binnen én buiten, sierkussens, dienbladen – inclusief een allround styling-service (optie). Je (winkel)showroom of andere openbare ruimte ondergaat een totale metamorfose, verandert in een totaalbelevenis. De (groen)decoratie tilt de meubels, de complete inrichting naar een hoger niveau. Dan ademt de zaak sfeer, warmte, luxe uit. Je wordt ondergedompeld in een inspirerende wereld, een eclectische mix van stijlen, met rijke materialen en bijzondere creaties. De originaliteit kan de vormgeving, de afwerking, de textuur zijn, of de finetuning op interieurtrends. Details maken het verschil, zoals het glazuur op aardewerk. Wat is de perfecte matheid en lichtheid van een tint? Dat luistert heel nauw. Bling bling is passé, de trend is warmer, softer, natuurlijker. Voor de potterie is dat vertaald naar een matte espresso en oesterwit. Bij de bloemstukken maken felle kleuren plaats voor peach, oudroze, bruinen en groenwit. Het interieur wordt sowieso met meer groen ingericht. Dat is precies het vakgebied van Pot & Vaas.

Naast de standaardcollectie behoren maatwerk en exclusiviteiten tot de mogelijkheden. De Pot & Vaas Exclusives bestaat uit ambachtelijke, high end producten voor de vaste partners. De Linden by Pot & Vaas lijn omvat interieuraccessoires zoals kussens en dienbladen, designed and made in Holland.

De crux van de (groen)decoratie? De beplanting kan een pot of vaas maken of breken. Bloemen/planten die niet er goed bij passen of er niet goed in staan? Dan is het hele effect van de decoratie weg. Idem dito voor een sierkussen in een bank. Daarom biedt Pot & Vaas de all-in optie aan: de producten inclusief de styling. Een verzorgde (groen)decoratie inspireert en genereert omzet van de gedecoreerde meubelstukken én de decoratieobjecten eromheen.

potenvaas.nl