Onestop lighting

Het Duitse concern Trio Lighting Group geeft zijn eerste acte de présence op de Meubelbeurs Brussel.

Onder de Trio-vlag vallen de lichtmerken Trio, Cinque, Reality, Trio Select plus de collectie Mirrors and More. Kort samengevat gaat het over onestopshopping voor decoratieve verlichting, spiegels en meer. Daarbij staat het ontzorgen van de retailers centraal. Wil je een shop-in-the-shop of point-of-sale materiaal voor je winkelvloer? Je hoeft het maar te zeggen…

De hamvraag is: wat heeft de Trio-group te bieden? In de eerste plaats een gedifferentieerd aanbod verlichtingsarmaturen.

Cinque Lighting is de exclusieve designcollectie die onder licentie van het Italiaanse modemerk valt. Deze divisie is het toonbeeld van de creatieve en innovatieve spirit. Alle series zijn voorzien van de dim-to-warm functie: dim je de lichtsterkte, dan verandert simultaan de lichtkleur van koud naar warm wit. Je regelt dat via een voet- of wandschakelaar. Sinds kort kan dat nog intelligenter via de ci-mote plug-in module: daarmee functioneren de lichtsterkte en -kleur onafhankelijk van elkaar. Je bestuurt ze via de touch afstandsbediening of de WiZ-App (spraakgestuurd). Je kunt lichtscenario’s programmeren, persoonlijke profielen instellen en nog veel meer. Smart en simple!

De divisie Trio Select bestaat pas sinds maart en biedt een exclusieve collectie voor de fysieke verlichtingsspeciaalzaken en woninginrichting in het middensegment. Hiermee kunnen zij zich profileren en weren tegen de online-concurrentie. Zo vullen alle divisies elkaar aan tot een allesomvattend aanbod verlichting tot het lage topsegment.

Daarbij komt nog Mirrors and More, spiegels, sidetables en wanddecoratie. Ook hier positioneert het concern zich als totaalaanbieder. Spiegels in alle stijlen van barok tot design, voor alle ruimtes van badkamer tot hal, enzovoort en zo verder.

Voor alles telt: ‘Nee verkopen? Dat is geen optie.’

trio-lighting.com