Interactieve fysieke winkel – nu!

De consument is er klaar voor.

Statisch en passief zijn uit, dynamisch en interactief zijn in. Immersive technology is geen spelletje voor nerds, maar is de toekomst ─ zeker voor de meubelsector! In Brussel vindt de release van iONE JS plaats: een branche-gericht ERP systeem. Wat een feest voor de furniture business!

ERP-systemen zijn al goed ingeburgerd. Back-office zijn de zaken meestal volledig geautomatiseerd. Maar front-office? Daar is een serieuze inhaalslag te maken. ‘VR en AR worden de normaalste zaak van de wereld. Zij zijn nu al van doorslaggevende betekenis voor de consument.’ Dat is de algemene teneur van -tig internationale whitepapers en onderzoeksrapporten. De meubelbranche is bij uitstek geschikt voor een interactieve customer-journey.

Daarmee komt Colijn IT in beeld met een nieuwe generatie software: iONE JS is een innovatief ERP-systeem met een 3D-configuratieplatform in één pakket. Collecties worden interactief gevisualiseerd via een 3D-productconfigurator, een 3D-Room Planner, Augmented Reality plus fotorealistische 2-D afbeeldingen. Hiermee is iONE JS de slimme virtuele assistent tijdens de online oriëntatiefase van de consument tot en met het verkoopproces in de fysieke winkel. Je kunt de software overal implementeren, in je website en op de winkelvloer. Daar werkt hij als de rechterhand van de verkoper. Je kunt de consument alles realistisch laten zien: hoe ziet het geconfigureerde model eruit? Hoe staat het in zijn interieur? Hoe zit het met de loopruimte? Dat werkt overtuigend en voorkomt teleurstellingen achteraf. Vragen over de prijs en levertijd zijn à la minute beantwoord, zonder opzoek- en rekenwerk.

iONE JS is namelijk een totaaloplossing: het ERP-systeem (back-office) inclusief 3D-configuratieplatform (front-office). Dat betekent overal realtime informatie voor alle direct en indirect betrokkenen, intern en extern. Het verbindt de informatiestromen en coördineert bedrijfsprocessen tussen fabrikanten, retailers en consumenten. Collecties, prijzen, voorraden, levertijden, service-gevallen, financiën enzovoort zijn binnen no time bekend en afgehandeld. Zo gemakkelijk en efficiënt kan het zijn.

De officiële release van iONE JS vindt plaats tijdens de Meubelbeurs Brussel. Het motto: ‘Het nieuwe werken in de woonbranche’. Wat moet je je daarbij voorstellen? Hoe ziet je winkel er dan uit? Dat kun je tijdens de beurs live ervaren! Dat triggert om nu de digitale en efficiënte inhaalslag te maken.

colijn-it.nl