Glasvezel x aluminium

Het portfolio is uitgebreid met exclusieve aanwinsten.

Haarhuis & Jansen introduceert in Brussel o.a. een Limited Edition boxspringbed uit Zweden en een slaapcomfortcollectie uit Zwitserland.

DOC is vooral bekend onder de merknaam Philrouge. In het assortiment vind je de nieuwste generatie lattenbodem. Dat suggereert een revolutionaire ontwikkeling in zijn genre. De Philrouge Stream bodem profileert zich als smart, hightech plus ergonomisch en ecologisch beter verantwoord. Er komt geen hout aan te pas. De latten bestaan uit glasvezel, het frame uit aluminium. Bovendien zijn deze latten kaarsrecht (dus niet gebolleerd). Daardoor bieden ze over de volledige lengte een gelijkmatige flexibiliteit en ergonomische ondersteuning. De individuele instelling van de latten gebeurt via een smart meetsysteem. Vanzelfsprekend kun je hun hoogte (9 standen!) en hardheid aanpassen ─ en zelfs hun horizontale positie verschuiven. Dit exclusieve Floating Zone Systeem regelt de onderlinge afstand van de latten: de zonering wordt afgestemd op de individuele lichaamsbouw. Het laatste argument betreft de duurzaamheid: glasvezel en aluminium zijn bestand tegen Uv-stralen en vocht. Dus hebben geen last van roest, rot of kromtrekken. De Philrouge Stream heeft dus een aanmerkelijk langere levensduur dan een conventionele houten lattenbodem. Dat past helemaal in het straatje van ‘Brussel’: de ontwerpresolutie van het Europese Parlement om producten langer te laten meegaan. Deze exclusieve bodem van glasvezel x aluminium dateert van 2019 en is nu pas beschikbaar op de Benelux-markt. Het wachten was de moeite waard.

De andere exclusiviteit is het Adelsö boxspring van Viking Beds of Sweden: een Limited ‘Leather’ Edition van 100 exemplaren. De linnenstof is gecombineerd met leren bekleding op de plint, rondom de poten en in het hoofdbord. Het leer is afkomstig van Tärnsjö, een high end leerlooierij en zadelmakerij. Het nummer vind je onder de matras. Wie het eerst komt….

haarhuisenjansen.nl